Tandartspraktijk Lelystad

Tandartspraktijk in Lelystad

U kunt vertrouwen op professionele tandzorg en een vriendelijke sfeer bij onze tandartspraktijk in Lelystad. We hebben recentelijk deze praktijk overgenomen, naast onze succesvolle praktijken in Elburg en Dronten.

Wilt u een afspraak maken? Wij hebben geen lange wachtlijsten. Neem contact op om een afspraak in te plannen.

Onze behandelingen

Bij ReSmile Dentistry Lelystadkunt u terecht voor diverse behandelingen

PREVENTIE

IMPLANTATEN

ENDODONTOLOGIE

BLEKEN

CARIES

FACINGS

Hoogste kwaliteit

Onze tandartspraktijk in Lelystad is uitgerust met geavanceerde apparatuur. We volgen de nieuwste ontwikkelingen in de tandheelkunde. Daardoor kunnen we u de hoogste kwaliteit zorg bieden. Of u nu een routinecontrole, tandheelkundige ingreep of facing nodig heeft, wij staan voor u klaar.

Voor uitgebreidere behandelingen verwijzen we u graag naar onze hoofdlocatie in Elburg. Daar behandelen we alle facetten van tandheelkunde, inclusief implantologie en esthetische tandheelkunde.

Neem vandaag nog contact op met onze tandartsen in Lelystad voor een stralende glimlach en optimale mondgezondheid.

Waarom kiezen voor onze tandartspraktijk in Lelystad?

Bij ons staat uw welzijn voorop. We luisteren naar uw zorgen en bieden persoonlijke behandelingen aan. Onze praktijk maakt gebruik van geavanceerde technologie voor de beste zorg.

We begrijpen dat tandartsbezoeken soms stressvol kunnen zijn. Daarom creëren we een ontspannen en vriendelijke sfeer, zodat u zich op uw gemak voelt. We maken gebruik van moderne technieken en apparatuur om uw bezoek zo comfortabel en efficiënt mogelijk te maken.

Ons team

We hebben een team van drie ervaren tandartsen en drie toegewijde assistenten die trots zijn op onze professionele en persoonlijke aanpak. Bij ons geloven we sterk in de uniciteit van elke patiënt. Daarom besteden we veel tijd aan onze patiënten, zodat een behandeling zo aangenaam mogelijk verloopt.

Veelgestelde vragen aan tandartspraktijk TCL in Lelystad

Hoe lang duurt het voor ik terecht kan?
Onze praktijk is nieuw. We hebben dus nog ruimte beschikbaar. Hoe sneller u een afspraak maakt, hoe sneller u geholpen wordt.

Wat maakt jullie goed?
Tandarts en praktijkhouder Roy Koster heeft al twee goedlopende praktijken in Elburg en Dronten. Wij hebben goed personeel, veel ervaring, nemen rustig de tijd voor u, gebruiken de modernste technieken en ons doel is om u met een stralende glimlach naar huis te laten gaan.

Welke behandelingen voeren jullie uit?
De locatie aan de Sont is een goedlopende praktijk voor reguliere tandheelkunde. denk aan reguliere controles, endodontologie, tandsteen weghalen, gaatjes vullen, etc. Voor uitgebreidere behandelingen kunnen patiënten terecht op de hoofdlocatie in Elburg. Die biedt alle facetten van tandheelkunde aan, dus ook implantologie en esthetische tandheelkunde.

Hoe worden spoedafspraken behandeld?
Voor waarneming tijdens avond- en weekenddienst kunt u contact opnemen met de MondzorgPoli op telefoonnummer: 0320-235058.

Wat zijn de kosten die jullie hanteren?
De tandartstarieven vindt u op https://vergelijkmondzorg.nl/tandartstarieven/tandartstarieven-2023/#tandartstarieven-2023.

Contact tandartspraktijk Lelystad

Het maken van een afspraak is eenvoudig. Bel ons op 0320-235058. Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 8:00 tot 17:00 uur. Voor overige vragen: info@tandheelkundigcentrumlelystad.nl.

Adres

Sont 14 8226 AB Lelystad 0320-235058 Voor intercollegiaal overleg of doorsturen patiëntengegevens: balie@tandheelkundigcentrumlelystad.nl

Avond- & Weekenddienst

Voor waarneming tijdens avond- en weekenddienst kunt u contact opnemen met de MondzorgPoli op telefoonnummer: 036-3035290

Afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons altijd even bellen. Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd, anders kan de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 8:00 – 17:00