Tandarts Lelystad

Zoekt u een tandarts in Lelystad?

Bij ons vindt u een tandarts in Lelystad waar persoonlijke aandacht en kwaliteit centraal staan.

Als toonaangevende tandarts in Lelystad bieden wij hoogwaardige mondzorg voor u en uw gezin. Wij zijn een goedlopende praktijk voor reguliere tandheelkunde, waar uw gezondheid en comfort onze hoogste prioriteit zijn.

Op dit moment is er voldoende plek in onze praktijk voor nieuwe patienten.

Onze behandelingen

Bij ReSmile Dentistry Lelystadkunt u terecht voor diverse behandelingen


PREVENTIE


IMPLANTATEN


ENDODONTOLOGIE


BLEKEN


CARIES


FACINGS

Alle tijd voor patiënten

Een bezoek aan de tandarts spannend kan zijn. Daarom doen wij er alles aan om u op uw gemak te stellen. In onze praktijk in Lelystad heerst een ontspannen sfeer. Bovendien maken we gebruik van moderne technieken, zodat uw behandeling zo comfortabel mogelijk verloopt. Ons team van ervaren tandartsen en ondersteunend personeel heeft nog ruimte beschikbaar.

Geen wachttijden

Maak vandaag nog een afspraak bij dé specialistische tandartspraktijk in Lelystad. Op dit moment hebben wij geen wachttijden. Wees dus snel. Ons toegewijde team staat klaar om u met open armen te ontvangen. Uw mondgezondheid verdient de beste zorg.

Contact tandarts Lelystad

Het maken van een afspraak is eenvoudig. Bel ons op 0320-235058. Onze openingstijden zijn van maandag tot vrijdag, van 8:00 tot 17:00 uur. Voor overige vragen: info@tandheelkundigcentrumlelystad.nl.

Adres

Sont 14
8226 AB Lelystad
0320-235058

Voor intercollegiaal overleg of doorsturen patiëntengegevens: balie@tandheelkundigcentrumlelystad.nl

Avond- & Weekenddienst

Voor waarneming tijdens avond- en weekenddienst kunt u contact opnemen met de MondzorgPoli op telefoonnummer: 036-3035290

Afspraken

Voor het maken van een afspraak kunt u ons altijd even bellen. Afspraken dienen 24 uur van tevoren worden afgezegd anders kan de voor u gereserveerde tijd in rekening gebracht worden.

Openingstijden
Maandag t/m donderdag 8:00 – 17:00